top of page

Jani
Rusi

Toimitusjohtaja ja perustaja

Jani_edited.png

Business Agent 204.5

YLEISKATSAUS

Kuka on Jani Rusi?

Vivo Visions yrittäjä ja Business Agent 204.5 Jani Rusi on todellinen monilahjakas liike- ja urheiluliikemies ja ehtinyt osallistua moneen "nuoresta" iästään huolimatta.

Discussion With Two People

YLEISKATSAUS

Tarinakirjeeni sinulle

Jani ui kilpaa yli 20 vuotta, josta reilut 10 vuotta kansainvälisellä tasolla. Mukaan mahtuu MM- ja EM- edustuksia sekä yhteensä lähes 100 Suomen ja Tanskan mestaruusmitalia.

Tanskasta jäi käteen myös kaupan alan tutkinto, Business Academy,  pääaineena kansainvälinen markkinointi.  

Koulutuksesta on ollut hyötyä, kun on rakennettu kansainvälistä yritystoimintaa omissa yrityksissä ja sparrattu kasvavia yrityksiä. Ensimmäisen yrityksen perustamisesta tulee 2022 jo 10 vuotta täyteen. 

Kokemusta löytyy niin uimaseuran kuin startupin toimarin paikalta. Kun yrittäjänä tuli vastaan epäonnistumisia ja hetkellisesti seinä vastaan, Jani päätyi pankkiin palvelemaan startup- ja kasvuyrityksiä 2,5 vuodeksi ja siitä 2 vuodeksi World Trade Center Turun Operatiiviseksi  johtajaksi  rakentamaan  Turun seudulle uutta kansainvälistä ekosysteemiä. 

Vuoden 2022 Helmikuusta alkaen Jani on toiminut taas päätoimisesti yrittäjänä auttamassa muita. 

Voidaan sanoa, että Jani on myös erittäin verkostoitunut sekä yritys, että urheilupuolella. Hän vaikuttaa mm. BNI, Rotary, Odd Fellow ja JCI verkostoissa. 

Kokemusta löytyy myös luottamustehtävistä paikallisesti mm. Turun kaupungin eri lautakunnista ja valtakunnallisesti Uimaliiton ja Valon (valtakunnallinen liikuntaorganisaatio) hallituksista.

marcos-luiz-photograph-R6xx6fnvPT8-unsplash.jpg

VALMIINA ALOITTAMAAN?

Haluatko varata tapaamisen?

Kuva1-1-768x432.jpg
Polygon 6
bottom of page