Referenssit

Lue mitä mieltä asiakkaat ovat Vivo Visions -palveluista.

Yhteystiedot

Vivo Visions Oy

Jani Rusi

050 360 75 76

jani.rusi@vivovisions.fi


» Pyydä tarjous


 

Vivo Sports Visions

"Janin ohjaus ja tietämys antoi paljon hyviä asioita projektiin osallistuneille henkilöille liikuntaan ja työhyvinvointiin liittyen. Lisäksi 'one to one'-keskustelut pistivät ihmiset todella ajattelemaan ja kehittämään työssäjaksamisen edellytyksiään.  Suosittelen lämpimästi."

- Esko Saurio, Projektipäällikkö, Myyjähautomo

"Jani piti meille koulutuksemme aikana jumppahetken ja näytti muutamilla helpoilla ja tehokkailla liikkeillä, miten saada lisää tehoa päivään. Janin lähestymistapa on käytännönläheinen ja hän yhdistää hyvällä ja rennolla  tavalla urheiluosaamisensa ja liikuntataustansa myös meidän "tavallisten" ihmisten käyttöön. Suosittelen kokeilemaan!

- Krista ,Q Medi Europe Oy

Vivo Growth Visions

"inspiroivaa, innostunutta, innostavaa"

"First of all, I really want to thank Mr. Rusi for coming, his time and patience. I was scared of the lecture, because I didn't know what to expect and I was afraid of speaking in front of the audience. Finally my stress disappeared in a minute and it was really good. I want to thank Mr. Rusi for many useful tips"

- International Law Student

"Sai tehtyä aiheesta mielenkiintoisen, ei ollut lainkaan tylsää, taukojumppa piristävää ja osoitti käytännössä mistä puhui. Positiivinen persoona"

"Henkilökohtainen ote esittämiinsä asioihin teki asioista mielenkiintoisia. Kiva timmi vartalo, oli mukava seurata esitystä"

Vivo Sports Visions - taukoliikunta

"Kaikki liikkeet tuntuivat tehokkailta ja mukavilta. Jumppa oli oikein piristävä."

-Toimistotyöntekijä, nainen 50v

"Kaikki liikkeet olivat hyviä - ja välineet myös. Heti alkoi veri kiertää paljon paremmin. Ja erityisen hyvää oli myös se, että ihmiset suhtauivat asiaan niin positiivisesti! Tehtaallakin oli pelkästään iloisia ilmeitä ja jopa kaikki miehet osallistuivat siellä, mikä oli tosi hyvä!

-Toimistotyöntekijä, nainen 40v

"Hyvä niille, jotka istuvat joka päivä paljon tekemällä samaa työtä"

-Toimistotyöntekijä, mies 50v 

"Sai innostuksen taas syttymään ja nyt kun on nuo välineet hankittu, niin voi ryhtyä ihan sanoista tekoihin. Ennen voimistelin vain 'ovenpielijumppaa' silloin kun niskat olivat oikein jumissa"

- Toimistotyöntekijä, nainen 45v

Uintipraktiikka

"Uiminen ei ole koskaan tuntunut näin helpolta"

- mies 37v