VIVO VIRTA
 
Miten motivoidaan työntekijät tekemään jatkuvaa, hyvää tulosta?

Miten saadaan yritysjohtaja voimaan paremmin ja tehokkaammaksi? 
 
Huippu-urheilun valmennusmenetelmin se onnistuu!

Tiesitkö että työntekijöiden liikkumattomuus ja sitä seuraava sairastelu voi maksaa pelkästään yritykselle jopa yli 500 € sairaslomapäivää kohden. Lisäksi kyseisten työntekijöiden elämänlaatu putoaa ratkaisevasti. Tähän ei monellakaan yrityksellä olisi varaa!

Entäpä oma hyvinvointisi ja jaksamisesi? Eikö sekin ole mittaamattoman arvokas asia?
 
Sekä työntekijöiden että työnantajien motivointi ja hyvinvointi on juuri se tulos minkä saamme tiimivalmennuksella aikaan. Jani Rusikoi tiimisi ja sinut tehokkaammaksi, terveemmäksi ja lopputuloksena lisäämme liikevaihtoasi!

Jani Rusi on yli 40-kertainen uinnin SM-mitalisti ja melkein yhtä monta mitalia löytyy Tanskan mestaruusuinneista. Lisäksi Jani on nähty useissa uinnin arvokilpailuissa ja uinnin maajoukkueessa 2003 – 2012, mukaan mahtuu 7 arvokilpailuedustusta EM- ja MM-tasolla. Lisäksi mieheltä löytyy valmentajan ammattitutkinto Vierumäeltä ja markkinointi ekonomin tutkinto Tanskasta sekä kokemusta urheilijoiden ja johdon valmennuksista yli 10 -vuoden ajalta.
Se, miten päästään huippusuorituksiin on miehelle tuttua kauraa sekä urheilijana että valmentajana. Huippusuoritusten saavuttaminen on hauskaa ja mahdollista kaikille, joka ikinen päivä!
 

 
Toimitamme juuri teille räätälöityjä valmennuksia, luentoja ja tuloksellisia työpajoja. Yhdessä luomme mieleenpainuvan ja uskomattoman mukavan tilaisuuden henkilökunnallesi. Valmennustilaisuudet yrityksesi omissa tai muissa valitsemissasi tiloissa.

Räätälöity valmennus alkaen 590 € / päivä. Teemme testauksen, valmennukset ja koulutukset sekä seurannan jokaisen omien tarpeiden mukaan. 

Hyötynä sinä saat terveemmän, energisemmän ja tyytyväisemmän henkilökunnan joka taas saa oikeita tuloksia aikaan ja lisää kilpailukykyäsi kovilla markkinoilla niin että voitat!
 
Ota rohkeasti yhteyttä; soita, lähetä sähköpostia tai täytä tarjouspyyntölomake! Tulemme ilomielin vierailemaan yrityksessäsi ja antamaan sinulle tarkempia tietoja tilaisuuksista ja valmennuksesta tai voidaan tehdä konsultaatio myös puhelimitse. Päätöksenteko jää teille; hoidetaan konsultaatio niin tehokkaasti kuin mahdollista ettemme kuluta turhaan kallisarvoista aikaasi. Vierailu tai puhelinkonsultaatio ei sido sinua mihinkään ja on täysin maksuton.
 
Rusikoidaan tiimisi huippukuntoon!

Lue asiakkaiden testimoniaaleja
 

Tsemppiä päivääsi!

Jani Rusi 050-3607576 tai jani.rusi@vivovisions.fi