Uimaan!

Itselle tai lahjaksi. 

Uintitunti 45 min vain 60,50 € (sis. alv 10 %). Aikoja rajoitetusti!


Vivo Ammattivalmentaja Luennot

Yksittäiset luennot hyvinvoinnin, urheilun, liikunnan ja motivoinnin alalla tai kokonaiset luentosarjat vaikka osaksi tyky päivää. Uutena kokonaisuutena esiintymiskoulutusta. 

Hinnat (alv 0):

 245 € / h

 395 € / puolipäivää

 595 € / päivä 


Vivo kuukausipaketti

Rusikoimme työntekijänne terveemmäks ja tehokkaammaks. Urheilijoiden viikkovierailut ja vinkit arkeen ja työhön. Kokonaisratkaisu kaikkien työntekijöiden työhyvinvoinnin parantamiseksi.

Tarjouspaketeissa Avausluento, toimenpidesuunnitelma ja seuranta, Vivo Vitonen tuotepaketti ja 4-8 kerran ohjaus sekä lajitutustumiset kerran kuukaudessa. Tarjouspaketti  500 € (sis. 4 tapaamista)


Vivo Vitonen

Urheilun asiantuntijan ohjaama viiden minuutin “taukojumppa” työpaikalla parantamaan työn tehokkuutta ja lisäämään jaksamista päivään.  Suoritetaan työpaikalla normaaleissa työolosuhteissa ja työvarustuksessa. 3 – 15 henkilöä kerrallaan. Vivo 5 Tutustuminen 75 € 


Vivo 204,5 - Huippupäivä

Haluatko oikeasti tehokkaan seminaari- tai koulutuspäivän henkilökunnalle tai asiakkaille?

VIVO 204,5 on seminaari tai luentopäivän paketti yritykselle pitämään työntekijät virkeämpänä ja vastaanottavampana. Päivän aikana opitut asiat jäävät paremmin kuuntelijoiden mieleen, päivästä tulee hauskempi ja monipuolisempi, mutta myös tehokkaampi. Hinnat alkaen 395 € (puolipäivää) tai 595 € / päivä


Vivo Total 204,5 

Ohjelma on suunnattu yrityksen hyvinvoinnin pitkäaikaiseen kehittämiseen ja tehokkuuden lisäämiseen noin 10:lle henkilölle.

Toteutetaan 3 – 6 kuukauden projektina, jonka aikana tehdään alkutestaukset, liikkeen tehokas lisääminen työpaikalla ja vapaalla, luennot ja henkilökohtaiset keskustelut sekä lopputestaus. Hinta 3490 € / 10 hlö


Vivo 50 - Liikuntatunti

Työntekijöiden tai kaveriporukan yhteinen liikuntahetki urheilun ammattilaisen ohjaamana. Tunti kuntosalilla, jumpassa, uima-altaassa, juoksukoulussa  tai vaikka tutustuminen eksoottisemman lajin saloihin. Laaja lajivalikoima. Hinnat 120 € / kerta tai 400 € (4 kerran paketti)


HydroTraining

Tule kokeilemaan tehokasta ja turvallista Hydroa Caribian kylpylään. Tehokasta ryhmäliikuntaa altaassa ja sen reunalla. 30 - 90 minuutin mittainen tehokas tunti, johon voi samanaikaisesti ja silti tehokkaasti osallistua huippu-urheilija ja liikunnan aloittelija. 

Alle 20 hengen ryhmälle tunti hintaan 250 € (alv 0)


Hyvinvointisuunnitelma

Haastattelut työnantajan ja työntekijöiden kanssa tavoitteista ja jokaiselle työntekijälle oma yksilöllinen hyvinvointisuunnitelma sisältäen liikunnan, ravinnon, palautumisen ja mielen hyvinvoinnin suunnittelun yksilöllisten tavoitteiden mukaan. Hinta 90 € / hlö / h