HYVINVOINTISI TUKENA

Vivo Visions tuo huippu-urheilijan ja -valmentajan osaamisen jokaisen käyttöön. Palveluita liikunnan aloittelijasta aina huippu-urheilijaan. Yksilöllisten tavoitteiden mukaiset ohjelmat, neuvonta ja myös tuotteet saat kaikki meidän kautta. 

Yhteystiedot

Vivo Visions Oy

Jani Rusi

050 360 75 76

jani.rusi@vivovisions.fi


» Pyydä tarjous


 

Valmennusta koko liikkujan polulla yksilön ehdoilla yksin, kaverin kanssa tai ryhmässä. Janin kokemus huippu-urheilusta urheilijana ja valmentajana sekä valmentajan ammattitutkinto takaavat laadukkaan lopputuloksen.


Tarjous: 2017 kesäksi uintikuntoon

Uinninopetus: 45min 59,95€ tai 5 x 45 min + uimalakki 240,90 € (hinta sisältää alv 10 %)

Varaa aika numerosta 050-3607576 ja aloitetaan.


HydroTraining 

Hydro Training on markkinoiden uusin ja mielenkiintoisin ryhmäliikuntamuoto. Siinä yhdistetään parhaat puolet uinnista, vesijumpasta ja voimaharjoittelusta. Harjoittelua tehdään vedessä ja välillä hieman kuivalla. 

www.Hydrotraining.fi


FitBalance 

Fit balance on uusi ohjelma terveydestään ja hyvinvoinnistaan kiinnostuneille. 

Ohjelma perustuu CellReset ravinto-ohjelmaan, uuteen HydroTraining vesiliikuntamuotoon ja Vivo Visionsin arkiliikunnan valmennukseen. 

www.Fitbalance.fi


Lisäravinteet ja ravintovalmennus

Vivo Visionsin kautta juuri sinun tavoitteen mukaista ravintovalmennusta ja tavoitteisiin oikeat lisäravinteet. Henkilökohtaisella otteella ja kokemuksella. 


Uintipraktiikka

Onko niskasi uinnin jälkeen jumissa?

Tuntuuko, että uintitekniikoissa olisi parantamisen varaa?

Ammattivalmentaja ja entinen maajoukkueuimari Jani Rusi ohjaa sinut oikealle uralle ja rusikoi tekniikkasi rautaisella otteella paremmaks ja tehokkaammaks. Vinkeillämme pääset uinnissasi aivan uudelle tasolle ja nautit uusien tekniikoiden helppoudesta ja keveydestä pidemmilläkin uintimatkoilla.

Uinti on kansalaistaito ja erinomainen liikuntamuoto, joka voi pelastaa myös henkiä. Vivo Visions opettaa sinut nauttimaan uinnista aivan uudella tavalla.

Kursseilla ja yksilötunneilla saat intensiivisen opastuksen uintitekniikoihin ja vinkkejä omaan harjoitteluusi suoraan alan ammattilaisilta. Uintipraktiikkamme tarjoaa uinninopetusta ja valmennusta eri-ikäisille ja – tasoisille uinnista innostuneille. Tarjontaa aloittelijasta aina kansainvälisen tason menestyjiin.

Uintipraktiikan palvelut myös kilpauimareiden tarpeisiin. Hinta 88 € / h tai 4 tuntia 308 € (sis. alv).