HYVINVOINTISI TUKENA

Vivo Sports Visions tuo huippu-urheilijan ja -valmentajan osaamisen jokaisen käyttöön. Palveluita liikunnan aloittelijasta aina huippu-urheilijaan. Yksilöllisten tavoitteiden mukaiset ohjelmat, neuvonta ja myös tuotteet saat kaikki meidän kautta. 

Yhteystiedot

Vivo Visions Oy

Jani Rusi

050 360 75 76

jani.rusi@vivovisions.fi


» Pyydä tarjous


 

Valmennusta koko liikkujan polulla yksilön ehdoilla yksin, kaverin kanssa tai ryhmässä. Janin kokemus huippu-urheilusta urheilijana ja valmentajana sekä valmentajan ammattitutkinto takaavat laadukkaan lopputuloksen.


Lähdetään liikkeelle! Kohti parempaa fyysistä ja henkistä kuntoa ja huippupäivää! Arjen pyörteisiin mukaan pieniä vinkkejä ja lisää liikettä. Terveellisemmät elämäntavat voi saavuttaa pienillä teoilla. Aloitetaan nykytilanteen kartoituksella, asetetaan tavoitteet ja lähdetään rakentamaan terveempää ja tehokkaampaa tulevaisuutta. 

Kartoitus ja suunnitelma alkaen vain 88 €


FIRSTBEAT Hyvinvointianalyysi 190 €

3 päivän ajan seuranta normaalissa arjessa, sykevälivaihtelulla kartoitetaan stressiä, palautumista ja tehokkuutta. 

Kattava analyysi tuloksista ja jatkotoimenpiteiden suunnittelu.


2020 kesäksi uintikuntoon

Uinninopetus: 45min 59,95€ tai 5 x 45 min + uimalakki 240,90 € (hinta sisältää alv 10 %)

Varaa aika numerosta 050-3607576 ja aloitetaan.


Uintipraktiikka

Onko niskasi uinnin jälkeen jumissa?

Tuntuuko, että uintitekniikoissa olisi parantamisen varaa?

Ammattivalmentaja ja entinen maajoukkueuimari Jani Rusi ohjaa sinut oikealle uralle ja rusikoi tekniikkasi rautaisella otteella paremmaks ja tehokkaammaks. Vinkeillämme pääset uinnissasi aivan uudelle tasolle ja nautit uusien tekniikoiden helppoudesta ja keveydestä pidemmilläkin uintimatkoilla.

Uinti on kansalaistaito ja erinomainen liikuntamuoto, joka voi pelastaa myös henkiä. Vivo Visions opettaa sinut nauttimaan uinnista aivan uudella tavalla.

Kursseilla ja yksilötunneilla saat intensiivisen opastuksen uintitekniikoihin ja vinkkejä omaan harjoitteluusi suoraan alan ammattilaisilta. Uintipraktiikkamme tarjoaa uinninopetusta ja valmennusta eri-ikäisille ja – tasoisille uinnista innostuneille. Tarjontaa aloittelijasta aina kansainvälisen tason menestyjiin.

Uintipraktiikan palvelut myös kilpauimareiden tarpeisiin. Hinta 88 € / h tai 4 tuntia 308 € (sis. alv).